Nieuws

Rouwen kan je leven grondig overhoop halen

Coda Rouwzorg probeert door middel van de lezing "En hoe nu verder...?" rouwenden en hun omgeving te ondersteunen en een antwoord te bieden op de vele vragen waar rouwenden en hun omgeving mee worstelen. In de lezing besteden ze aandacht aan de verschillende facetten van het rouwproces na het overlijden van een dierbare en reiken ze suggesties aan om met je rouw op weg te gaan. 

Deze lezing wordt verzorgd door een psychologe en wordt elke 3 maanden herhaald. Families die begeleid zijn geweest door Coda Thuiszorg, Coda Dagcentrum of Coda Hospice, krijgen automatisch een uitnodiging toegestuurd voor deze lezing. Maar de lezing is ook toegankelijk voor personen uit de zorgregio die niet door Coda begeleid zijn geweest en nood hebben aan informatie over rouwen. In de pauze en na de lezing staan de psychologe en rouwzorgvrijwilligers ook klaar voor een babbeltje of het beantwoorden van vragen. Inschrijven voor de lezing is noodzakelijk!U kan bij Coda ook terecht voor individuele begeleiding en groepsgesprekken. Voor meer info en data  http://www.coda.care/diensten/rouwzorg/ of mail naar: rouwzorg@coda.care of neem telefonische contact op 03 633.20.11.

Lees meer

Nieuw crematorium te Lommel

Begin 2017 is de eerste steen gelegd van het nieuwe crematorium in Lommel. Het wordt een transparant gebouw dat vervloeit met het omliggende landschap en dat de bezoeker in een andere wereld lijkt te brengen. De officiële opening van Stofduin is voorzien voor 21 en 22 april 2018. Meer info http://www.pontes.be/crematorium-lommel/nieuw-crematorium.

Lees meer